Reviews


5 stars after 428 reviews
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2023
Dank Brenda!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 12:15 besteld, uiterlijk om 12:47 zou het binnen zijn. Uiteindelijk om 13:30 kwam er een bezorger, maar met de helft van de bestelling... Daarna nog ruim een kwartier moeten wachten op de andere helft. 11/1/2023
Dag Erik. Dank voor de feedback. Per vandaag hebben wij van broodje Ben Grunn het filiaal in Leeuwarden overgenomen. Zoals je hebt gemerkt hadden we wat last van kinderziektes. Excuus. Als je even reageert via de mail komen we er nog even op terug. Alvast dank!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch, wij smikkelen wekelijks hier! 10/27/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet alle broodjes gekregen en wel betaald. Ook niet bereikbaar via telefoon nadien. Erg jammer. 10/26/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het bezorgen: Ik had graag gezien dat jullie gingen bellen. Nu kwam er toevallig een collega langs met de melding dat de broodjes er waren. Anders hadden we erg lang gewacht en wisten we niet dat het er was ;) Quality: Prima Website: Prima en overzichtelijk. Er staat echter in het klein dat de website offline is voor bestellingen. Misschien handig om in die zin aan te geven wanneer de website weer open gaat voor bestellingen, in plaats van een zinnetje dat het offline is. Zo weten mensen later de dag wanneer ze een bestelling kunnen maken 10/26/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 10/25/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes zijn overheerlijk. 10/25/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
LLES PRIMA 10/24/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, bestelling staat op tijd klaar. We konden het alleen niet laten bezorgen. Misschien geen bezorger beschikbaar? 10/17/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op zaterdag besteld Ron 11:00 uur en pas rond 12:25 geleverd. Contact gehad met de zaak en gaaf aan dat ze maar 1 bezorger hadden voor alle bestellingen. De tijd van levering klopte niet met wat er aangegeven stond op de site. 10/14/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne broodjes wederom! 9/22/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het broodje was heerlijk bruin gebakken en goed gevuld! 9/20/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/19/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, maar kunnen jullie de telefoon een keer opnemen de volgende keer. Bij voorbaat dank. 9/15/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en keurige service. Top zaak 9/14/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was top, voor herhaling vatbaar! 9/9/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onze bestelling werd 75 min te laat bezorgd. 5 keer gebeld naar de zaak in Leeuwarden maar niemand nam tot 5 keer toe de telefoon op... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ze hadden het druk en waren erg laat (anderhalf uur). Ik had graag gezien dat de website dan niet 36 minuten bezorgtijd hanteert. Broodjes waren natuurlijk weer erg goed. Vitello Tonato.. omg echt goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes waren heerlijk zoals altijd! 8/30/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top tent! Heerlijke broodjes 8/29/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes waren verrukkelijk en zagen er goed uit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima de luxe This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes zijn heerlijk en goed belegd, helaas wel voor een tweede keer bij een grotere bestelling (8 broodjes) dat er 1 niet klopte of vergeten was. Verkeerd brood gebruikt 8/24/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk maar de presentatie was een rommeltje. Ws was de salade vd broodjes gevallen ttv het vervoeren. 8/24/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd dik in orde bij Broodje Ben Leeuwarden. Vriendelijke service en lekker eten. Wij zijn fan! 8/23/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vers!! 100 punten 8/22/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service! Dankjewel namens mijn collega voor de extra sla op haar broodje. Ik en mijn collega's hebben weer gesmuld. 8/17/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes nooit ontvangen, telefoon wordt niet opgenomen 8/12/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes.. 8/11/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/11/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
het bezorgadres was schuin tegenover de winkel, maar alsnog was een broodje warm vlees al op kamertemperatuur toen het uit de tas gehaald werd... 8/7/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/5/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke broodjes gehad vandaag! Optijd besteld samen met collega's, mooi op tijd bezorgd. Stille collega's dus ik ga ervanuit dat zij het ook lekker vonden! 8/3/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer, en zeker voor herhaling vatbaar. 8/1/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gevuld stokbrood carpaccio 8/1/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Zoals altijd! 7/25/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. 7/25/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang, bijna anderhalf uur. 7/25/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar 7/24/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De honingmosterdsaus smaakte naar kerriemayo, dus verkeerde saus. Jammer!! 7/19/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig bedrijf 7/19/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes voor een goede prijs! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de zoveelste keer wel wortel op mijn broodje gekregen terwijl ik iedere keer aangeef dat het zonder wortel moet. Erg jammer dat daar dus 9 van de 10 keer niets mee gedaan wordt. Buiten dat zijn de broodjes lekker 7/14/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is voortreffelijk en de bezorging is voor het afgesproken tijdstip gedaan. Chapeau! 7/11/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes waren prima. Alleen geeft de website geen goede updates. Onze broodjes waren al een half uur klaar, maar volgende de site waren ze nog steeds "in bereiding" 7/3/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had zonder ui en met avocado (+1 euro) besteld en kreeg mét ui en zonder avocado. Erg jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, heerlijke broodjes! 6/30/2023
Broodje Ben 5 stars after 6574 reviews
Broodje Ben