Reviews


4 stars after 75 reviews
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super broodjes, rijkelijk belegd met heerlijke verse ingrediënten. 5/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Viel tegen Niks bijzonders eigenlijk hele simpele broodjes 5/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor het eerst hier een broodje besteld. Snelle bezorging. Broodjes waren heerlijk. Bestellen vast en zeker weer. 5/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden om 13.32 broodjes besteld, er stond dat ze hier om 13.07 bezorgd zouden worden, dit werd uiteindelijk 13.25, kan natuurlijk gebeuren bij drukte. De extra avocado die we besteld hadden en extra voor betaald hadden ontbrak op het broodje carpaccio. Dit is even een puntje van aandacht. Erg vriendelijke bezorger en de broodjes smaakten goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Razendsnelle bezorging. Prima broodjes. 5/8/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was op het broodje filet american gezond amper filet american te bekennen. Daarnaast ontbrak het eitje ook nog. Bij het ophalen van de bestelling leek het er op dat degene die de broodjes aan het beleggen was met veel dingen tegelijk bezig was waardoor het wat chaotisch overkwam. We hadden grote verwachtingen van deze nieuwe zaak, mede door de nette website maar op deze manier niet voor herhaling vatbaar voor ons. 5/5/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde veel te lang 5/4/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het waren heerlijke broodjes, klein schoonheidsfoutje, maar dat werd prima opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag heerlijk warm broodje afgehaald. Goed belegd, goed van smaak. Top! 4/27/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De lunchbestelling van 10:49 zou rond 11:23 bezorgd worden. Dat werd uiteindelijk 12:10 uur. De vertraging vinden we niet zo erg, maar laat het dan even weten. Wat we wel erg vinden is dat de (warme)bestelling inmiddels steenkoud was geworden. 4/26/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik in orde! Lekkere broodjes en optijd bezorgd 4/23/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Broodje Ben 5 stars after 1711 reviews
Broodje Ben