Reviews


5 stars after 450 reviews
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super aardige bezorger, belde netjes zodat ik onze bestelling kon ophalen vanuit de grote hal. De broodjes waren weer rijkelijk belegd en het smaakte weer lekker! Geen klachten of opmerkingen van collega's gehoord, dus ik ga ervanuit dat zij ook genoten hebben! Super bedankt Team Ben! Tot de volgende lunch :) 4/18/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de zoveelste keer was de extra bestelde Honingmosterdsaus vergeten. Gelukkig zei een collega het zodat we het buiten eerst controleerden en het alsnog mee konden krijgen. 4/17/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas voor de zoveelste keer weinig saus. Ik bestel regelmatig bij jullie, maar sinds een paar maanden merk ik dat de kwaliteit minder is geworden. Kan dit liggen aan bezuiniging op de saus? Of nieuw personeel? 4/12/2024
Mark, onze excuses! Wij hebben deze zaak in Leeuwarden recentelijk overgenomen en inderdaad nieuw personeel moeten aannemen , we zijn druk bezig met het perfectioneren van iedereens wijze van beleggen en smeren, maar dit kost ook tijd. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat de klant daar de dupe van wordt, we gaan hier aan werken en het verbeteren! Bedankt voor de feedback!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kan alleen van mijn eigen broodje spreken, dat was ofwel twee keer (dubbel?) gebakken of te lang. De smaak was wel goed. 4/12/2024
Ah Joke excuses, dan heb je net een broodje gekregen die te lang in de oven is geweest. Ik ga er beter op letten in het vervolg!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles keurig geregeld. Mooi op tijd. 13 broodjes. Alles goed. Maar broodjes niet heel vers. Brood was wat droog en hard 4/10/2024
Super om te horen Laura, en excuses voor het brood, ben bang dat deze te lang in de oven is geweest.
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was zoals altijd weer heerlijk. Alleen jammer van de afhaaltijd. Half 2 gekozen om af te halen en pas om 10 voor 2 was de bestelling klaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Fijn dat het heeft gesmaakt Roxane, en excuses voor het wachten! in het vervolg zullen we even proberen te bellen.
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk, leuke mensen alleen een beetje feedback over de website. Het is lastig om specifieke broodjes te vinden. Ja je kan selecteren op het soort broodje, maar een zoek functie zou ook fijn zijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Dankjewel Joey voor je recensie en feedback!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk genoten van onze broodjes. De collega met de kip piri piri was aan het mopperen, niet omdat het niet lekker was of niet genoeg was maar omdat hij vieze handen kreeg. Helaas zaten er geen servetjes bij. :) Kan gebeuren natuurlijk. Diepe respect voor de vriendelijke bezorgster die ondanks het Snert weer toch lekker positief is! Wederop dankjewel en tot de volgende keer :) 4/4/2024
Goed dat je het zegt Arjan van de servetjes, gaan we volgende keer beter aan denken! En inderdaad, toppertje is dat he!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een verrassing, een aanrader Broodje Ben in Leeuwarden 4/4/2024
Ah Douwe je hebt ons nu ook in Leeuwarden ontdekt wat goed!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 3/30/2024
Vind ik fijn om te horen Joanna, bedankt!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes waren prima! Bezorging duurde wel wat lang. Ook had ik gevraagd om de namen van de mensen welke elk broodje hadden besteld op de verpakking te noteren. Bijna geen enkele naam klopte, dit heeft helaas nog veel meer verwarring gecreëerd. 3/22/2024
Fijn dat de broodjes maakte Bastian, en wat onhandig van mij dat ik de namen zo door de war heb gehaald. Zal zijn gekomen door de freaky friday drukte. Volgende keer ga ik er beter op letten!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Dankjewel voor de heerlijke lunch weer! Dankjewel en we kijken nu al uit naar onze volgende lunch! 3/21/2024
Dankjewel Arjan, je maakt me dag!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde broodje geleverd. Ipv 2 beenham gezond, was er 1 gezond en 1 parmaham,gedroogde tomaten, pijnboompitten en pesto. 3/16/2024
Sorry Tim, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik hoop dat het broodje alsnog heeft gesmaakt, zo niet neem dan even contact met ons op via leeuwarden@broodjeben.com. Dan lost Ben het alsnog met je op!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas te weinig saus op beide broodjes. Gebeurd vaker. 3/15/2024
Bedankt voor je review Mark, ik ga er goed op letten en mijn collega's hier weer op aanspreken.
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stokbrood besteld gezond alleen en hoop sla 4 x komkommer 4 x ei.geen tomaat en ui. 3/15/2024
Eddie, onze excuses! Die tomaat had natuurlijk niet moeten missen. Hier ga ik beter op letten. Maar die ui, die zit bij ons niet op het broodje gezond. Dan hoef je daar volgende keer niet naar te zoeken 😏!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was veel later dan geschat(3 kwartier)en op het broodje mozzarella tomaat zat geen tomaat.. beetje jammer wel. De andere broodjes uit de bestelling waren wel goed en erg lekker. 3/13/2024
Fijn dat de bestelling heeft gesmaakt Niels! Excuses voor het lange wachten en de missende tomaat, ik ga er scherper op letten in het vervolg!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje gehad als ontbijt. Ik heb er de hele dag last van gehad (mijn maag en darmen). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Hooi Luca, Dat is niet fijn en zeker niet de bedoeling. Zou je ons willen mailen (leeuwarden@broodjeben.com) Dan kunnen we via daar je verder helpen.
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere broodjes gehad vandaag. Goed belegd. Aardige bezorger. Of samengevat, het was gewoon top! Tot de volgende keer :) 3/7/2024
Moet er gewoon een beetje van blozen, dankjewel Arjan!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd en lekker! 3/2/2024
Dankjewel V.O.F, klinkt als muziek in mijn oren!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We bestellen hier regelmatig. Normaliter geen klachten en heerlijke broodjes. Jammer genoeg ging vandaag werkelijk alles mis: We hadden online besteld, bij aankomst bleek de vegatarische filet american op. Kan gebeuren natuurlijk. Maar het lijkt me logisch dat je dit dan even v.t.v laat weten. Ipv dit te communiceren tijdens het afhalen. Daarna 2 andere broodjes uitgezocht. Deze broodjes waren goedkoper dan de broodjes die we eerst hadden besteld. Verschil niet teruggekregen. Bij aankomst op kantoor bleek dat we ipv vegatarische kipfilet gewone kipfilet hadden gekregen. Erg slordig. Het lijkt me überhaupt logisch wanneer er in eerste instantie 2 vega broodjes besteld zijn, dat dan de vervangende broodjes ook vega zijn. Hierover gebeld en het Vega broodje is alsnog bezorgd. Jammer genoeg wel weer op het verkeerde brood. (Stokbrood ipv Italiaanse bol) Al met al erg jammer, en twijfel om hier in de toekomst wederom de lunch voor kantoor te halen. Met name het verwisselen van Vega kipfilet met echte kipfilet kan naar mijn mening echt niet. 2/28/2024
Bedankt voor je recensie Gerrit, jeetje je hebt inderdaad veel pech gehad met je bestelling. En helemaal met je eens, vegetarische opties moeten zeker niet verwisseld worden met niet vegetarische opties. We geven dit terug aan ons personeel. Als je ons zou willen mailen naar leeuwarden@broodjeben.com los ik het graag nog met je op! En nogmaals biedt Ben zijn excuses aan.
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 2/20/2024
Thanks Nick!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd blij met mijn broodje ben. 2/17/2024
En wij met een klant als jou Nynke!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes en veel keus. 2/16/2024
Dankjewel Hans!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 2/15/2024
Super Daniel, Thanks voor je recensie!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger kon geen nederlands spreken nog verstaan. Was ook slecht te verstaan in het engels over de telefoon. 2/15/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het broodje was niet voorzien met wat rauwkost wat anders altijdwel het geval was vond ik jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Je hebt gelijk! We gaan er goed op letten in het vervolg. Bedankt voor de feedback C!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het is dat geen 0 kan geven want 12 uur besteld om 2 uur krrijg ik dit om te beoordelen maar het is nu half 3 en nog steeds geen bestelling dus jullie zijn ons kwijt als klant want dit kan echt niet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Dit is vervelend om te horen! Graag zouden we dit met je oplossen, zou je ons hierover willen mailen? Ben lost het graag met je op!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/7/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/2/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 keer broodje ei met beenham en bacon besteld. Door eerdere goede ervaringen van andere broodjes en de prijs van dit broodje had ik verwacht dat het rijkelijk belegd zou worden. Helaas bestond het broodje alleen uit het gebakken eitje, 1 plakje bacon en 1 plakje beenham. Jammer! 2/2/2024
Martijn, wat vervelend om te horen! Ben heeft z'n collega's weer even aangescherpt over het royale beleggen wat je gewend van ons bent. Bedankt voor je feedback.
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijke belegd, collega kreeg het niet op. Dankjewel voor je bericht Manouk! We kunnen niet wachten tot de volgende lunch. 2/1/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lunch gehad samen met mijn collega's, ze waren er allemaal stil van. Kleine tip voor de bezorger, de opmerkingen kolommen staan niet voor niets. De bezorger gaf aan dat hij de opmerking niet gelezen te hebben, hierin stonden aanwijzingen voor de bezorger.. Hij zal er volgende keer opletten :) Iedergeval weer bedankt voor een heerlijke lunch :) 1/26/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Is normaal altijd goed. Was een dikke bende in de tas helaas al het beleg was van de stokbrood af gegaan en lag los in de tas 1/23/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur over een broodje doen terwijl er trots wordt geadverteerd met het feit dat ze binnen 35 min bezorgen 1/19/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11:45 besteld; zou 12:20 bezorgd worden. Was er pas om 13:00. 1/17/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/17/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Drie kwartier later geleverd dan aangegeven tijd. Verder uitstekend. 1/12/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren heerlijke broodjes werden netjes en vriendelijk bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijke broodje gehad met de lunch. Ik en mijn collega's hebben heerlijk gesmuld. Bezorger was op tijd en die heeft goed naar onze beschrijving gekeken. Dikke complimenten! 1/2/2024
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/29/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb 4x een broodje parmaham zonder parmaham gekregen 12/21/2023
Hallo Nienke. Dat is een slordige fout van ons, excuses! Als we het nog goed voor je mogen maken, zou je hier dan op willen reageren met je verhaal in het kort, dan kunnen we even kijken naar een gepaste compensatie. Fijne dagen!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag ging het bestellen niet helemaal lekker, ik was een product vergeten. Het probleem is achteraf heel professioneel opgelost. De lunch zelf was heerlijk! De collega's waren er stil van, hahah geloof me! Dat is heerlijk! :P We kijken uit naar de volgende lunch. Alvast fijne feestdagen en tot volgend jaar! 12/19/2023
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
Broodje Ben 5 stars after 6840 reviews
Broodje Ben