Reviews


4 stars after 63 reviews
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag 3 broodjes besteld, 2 warme broodjes, deze waren niet warm, er ontbrak saus. Bestelling geplaatst om tijd dat we pauze zouden hebben, komen ze het in eens 45 min eerder brengen, met excuses anders hebben we het straks te druk.. 2e keer dat de tijd van bestelling niet klopt, vorige keer was de bestelling niet klaar toen ik hem op wilde halen.. Voor ons geen broodje hier meer vandaan. 9/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet te vreten 9/3/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Héérlijk! 9/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uren gewacht op de broodjes, had zonder tomaatjes gevraagd zaten er wel op. Wel heerlijke broodjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten. 8/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde! broodje was klaar toen ik de bestelling kwam ophalen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om half twaalf twee broodjes besteld en twee uur later na 2 keer bellen de bezorging. Slecht telefonisch bereikbaar, koerier had teveel om te bezorgen. 8/11/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker hoor This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was poep goed. Bezorger was poep oké. 7/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top zoals gewoonlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam helaas pas laat, en de gratis sauce was niet geleverd bij het broodje bal. Verder lekkere broodjes, bedankt. 6/18/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat waren weer heerlijke broodjes!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed belegde broodjes, mooi op tijd bezorgd en prima op temperatuur!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb weer heerlijk gegeten, de broodjes zijn altijd rijkelijk belegd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opbouw broodje was niet echt goed waardoor de losse pijnboompitten en gedroogde tomaten er tussenuit vielen. Daarnaast was er veel te veel pesto gebruikt. Helaas was het stokbrood ook taaiig. 6/5/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was er met 20 minuten, broodjes waren goed warm en erg lekker 😎 een goede aanwinst voor Leeuwarden, goed belegd. 10/10 :) 5/27/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het waren weer heerlijke broodjes, rijkelijk belegd. Volgende week maar weer, want voordat ik de hele menukaart hebben kunnen afwerken zijn we een paar maanden verder hihi 5/24/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben fan 5/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes en snel bezorgd Top service! 5/15/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aantal keren in Groningen besteld en kan niet verklaren waarom maar vond broodje in Groningen stuk lekkerder. 5/14/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super broodjes, rijkelijk belegd met heerlijke verse ingrediënten. 5/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Viel tegen Niks bijzonders eigenlijk hele simpele broodjes 5/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor het eerst hier een broodje besteld. Snelle bezorging. Broodjes waren heerlijk. Bestellen vast en zeker weer. 5/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden om 13.32 broodjes besteld, er stond dat ze hier om 13.07 bezorgd zouden worden, dit werd uiteindelijk 13.25, kan natuurlijk gebeuren bij drukte. De extra avocado die we besteld hadden en extra voor betaald hadden ontbrak op het broodje carpaccio. Dit is even een puntje van aandacht. Erg vriendelijke bezorger en de broodjes smaakten goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Razendsnelle bezorging. Prima broodjes. 5/8/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was op het broodje filet american gezond amper filet american te bekennen. Daarnaast ontbrak het eitje ook nog. Bij het ophalen van de bestelling leek het er op dat degene die de broodjes aan het beleggen was met veel dingen tegelijk bezig was waardoor het wat chaotisch overkwam. We hadden grote verwachtingen van deze nieuwe zaak, mede door de nette website maar op deze manier niet voor herhaling vatbaar voor ons. 5/5/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde veel te lang 5/4/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het waren heerlijke broodjes, klein schoonheidsfoutje, maar dat werd prima opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag heerlijk warm broodje afgehaald. Goed belegd, goed van smaak. Top! 4/27/2021
Broodje Ben 5 stars after 1507 reviews
Broodje Ben