Reviews


4 stars after 162 reviews
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en goede kwaliteit van het voedsel 7/1/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De status van de order op de website wordt niet goed ververst, waardoor de bestelling al klaar bleek te zijn, terwijl de website aangaf dat deze nog in bewerking was... puntje van aandacht! Voor de rest prima voor elkaar. 6/27/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
ondanks tijdig bestellen lag het e.e.a. nog niet klaar maar werd wel snel gemaakt toen ik het kwam ophalen. 6/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 broodjes waren helaas niet naar tevredenheid, qua belegd en bezorgd. 6/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/7/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en op tijd bezorgd. Het schema in "volg uw bestelling" klopt alleen niet helemaal (broodjes waren er (gelukkig) eerder dan het schema aangaf). 5/31/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top 5/30/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima broodjes, wel jammer dat er met regelmaat niet naar de opmerkingen gekeken wordt waardoor het broodje niet klopt 5/27/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede broodjes en altijd aardige en klantvriendelijke meid aan de balie ;) 5***** 5/25/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 en halfuur wachten op 1 broodje carpaccio en 2 blikjes drinken. Schaam jullie diep 5/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes, maar we moesten er bijna anderhalf uur op wachten. 5/2/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde uiteindelijk geen 35 mintuten maar 60 minuten. Uiteindelijk wel lekker gegeten! 4/29/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 4/26/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd is de afhaal/bezorg super goed. Kwaliteit is altijd super goed, anders kwam ik steeds niet stok carpaccio halen. Website is duidelijk. Misschien een keer iets van broodje pulled pork of zo in menu zetten. 4/20/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk vers belegde broodjes. 4/9/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een aanfluiting. Weer een paar broodjes besteld voor onze pauze, weer een uur te laat bezorgd waardoor wij weer geen lunch hadden tijdens onze pauze. Ruim optijd besteld dus daar ligt het niet aan. De telefoon word nooit opgenomen en volgens de bezorger gaan de afhaal bestellingen voor de bezorg bestellingen. Te zot voor woorden, dat hoort op volgorde te gaan, de prijs is hetzelfde. Laatste keer dat wij hier besteld hebben. Erg jammer want de broodjes zijn heerlijk maar de service is prut. 4/1/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer een heerlijk vers belegd broodje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom broodjes besteld, het was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/15/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas niet het broodje ontvangen zoals was besteld. nr.23 de parmaham was nergens te vinden op het broodje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers broodje. Snel bezorgd en vriendelijk in omgang. 3/11/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 3/8/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd uiterst tevreden over Broodje Ben. Wij bestellen er zeer regelmatig (wanneer we op kantoor werken). Broodjes worden op verzoek netjes genummerd. Klein verbeterpunt: misschien geen bezorgkosten boven een x bedrag? Tot de volgende! 3/8/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden erg lekkere broodjes besteld. Het bestelllen via de website ging gemakkelijk. De bezorgtijd was buiten het aangegeven tijdstip. Ik had een broodje brie met stoofperen besteld, alleen zaten er geen stoofperen op. 3/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles mooi op tijd bezorgd en weer heerlijk vers. Punt van aandacht: Wij zitten eigenlijk vlakbij de vestiging aan de Schrans en bestellen bijna elke vrijdag een behoorlijke hoeveelheid. Dat er dan tóch nog € 3 bezorgkosten wordt berekend vind ik eigenlijk klantonvriendelijk. M.i. zou boven een bepaald bedrag bezorging kosteloos moeten zijn. Deze keer hebben we gebruik kunnen aken van de dinsdagactie, dat was wel weer heel fijn. Toevallig zag één van mijn collega's dit langskomen op sociale media. 3/1/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelde producten ontbraken. Verder prima 2/19/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes. Er wordt geen plastic gebruikt, prima Aanbeveling. Vooral bij wat grotere bestelling is het handig, dat er op het zakje staat aangegeven, wat er in zit. 2/16/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes waren erg goed. Bestelling was alleen anderhalf uur later als verwacht. Daarnaast telefonisch niet bereikbaar waardoor we niet weer zullen bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Broodje tonijn met weinig tonijn zo uit het blikje, droog zonder dressing of kruiden, een plakje zeer onrijpe tomaat en geen ui. Niet te eten!! 2/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling afgehaald, bleek er dat er 1 broodjes miste. Na 3x proberen te bellen, nog steeds geen gehoor. Toen heb ik maar besloten te mailen, waarop ik nog steeds geen reactie heb gekregen. Erg slechte bereikbaarheid en klantenservice. De broodjes die er waren, waren trouwens wel lekker. 2/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd, heerlijke broodjes! 2/3/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vriendelijk & vlot! heerlijke broodjes. 1/28/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje piri piri was erg zout 1/24/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net voor sluitingstijd besteld en alsnog heerlijke broodjes gekregen. Top. 1/22/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks dat bij de bestelling duidelijk was aangegeven dat er geen pijnboompitjes op moesten, zaten ze er helaas wel op..... Jammer, want nu toch heeft mijn dochter er iets minder van genoten dan ze anders had gedaan. 1/14/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super. Zeer makkelijk te bestellen. Geweldig te volgen hoe ver het is met je bestelling. Een super snelle levering. Top 1/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de extra s in onze bestelling niet werden geleverd…. Extra bacon, keriemayo… Tip van flip, doe iets aan de afzuiging, het is lastig met het woonhuis erboven maar dit is ook niet wat 1/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Broodje Ben 5 stars after 3338 reviews
Broodje Ben