Reviews


4 stars after 109 reviews
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks dat bij de bestelling duidelijk was aangegeven dat er geen pijnboompitjes op moesten, zaten ze er helaas wel op..... Jammer, want nu toch heeft mijn dochter er iets minder van genoten dan ze anders had gedaan. 1/14/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super. Zeer makkelijk te bestellen. Geweldig te volgen hoe ver het is met je bestelling. Een super snelle levering. Top 1/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de extra s in onze bestelling niet werden geleverd…. Extra bacon, keriemayo… Tip van flip, doe iets aan de afzuiging, het is lastig met het woonhuis erboven maar dit is ook niet wat 1/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er miste 1 broodje, daarna proberen te bellen maar geen contact kunnen krijgen 1/7/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes zijn goed aangekomen. Normaal haal ik ze op, en altijd goed. Alleen jammer ik had aan gegeven Graag bij de file american GEEN olijven. En er zitten wel olijven op. 1/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou prettig zijn als je ook op nummer kunt bestellen, zeker als je voor meerdere moet bestellen. Of de lijst op volgorde van nummer. 12/23/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur gewacht op 2 broodjes. Als we bellen werd er telkens niet opgenomen en dat voor deze prijs 12/23/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijzonder dat je op een dergelijk prijs ook nog aam het einde can je bestelling 0,25 euro voor de iDeal transactie moet betalen en dat terwijl er geen alternatief wordt geboden… bijzonder! 12/11/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd klaar, wel jammer dat het heel karig was belegd normaal is het altijd wel lekker en royaal belegd maar nu helaas niet. Jammer 12/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/30/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk broodje, vers en smaakvol 11/18/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er nog niet bij ons bezorgd kon worden, maar zeker de moeite om voor te rijden 11/8/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Twee broodjes warme beenham + één warm broodje gehaktbal besteld. Van warme broodjes konden we niet spreken en helaas ontbrak de honingmosterdsaus op de beenham. Niet voor herhaling vatbaar helaas 11/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en prima geregeld. De warme broodjes mogen wel iets warmer worden gemaakt zodat ze ook wat warmer zijn bij thuiskomst. Koelt nogal snel af. 11/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een half uur na de verwachte bezorgtijd, maar eens gaan bellen of mijn bestelling wel goed was door gekomen. Dat bleek wel het geval en de broodjes stonden ook al klaar, het wachten was alleen op de fietskoerier. Die was nog ergens onderweg, en ze konden niet aangeven wanneer die er weer zou zijn. Hierop besloten om zelf maar op de fiets te stappen om de broodjes te gaan halen. Dat bleek toch een stuk sneller te zijn. Ik heb mezelf ook maar wat extra fooi gegeven voor de extra moeite... Broodjes zelf waren overigens prima, dus de 2,50 bezorgkosten zijn de fooi voor het meisje dat de broodjes gemaakt heeft. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde erg lang. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
🙌🙌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden bij de bestelling als opmerking dat we bepaalde dingen niet op ons broodje wouden, maar dit zat er alsnog op 10/11/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurder erg lang 10/8/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel op weg van thuiskantoor naar echt kantoor mijn lunch opgepikt. Ideaal! 10/7/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pindasaus niet meegeleverd. 4x gebeld maar telefoon werd niet opgenomen. Beetje jammer dit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag 3 broodjes besteld, 2 warme broodjes, deze waren niet warm, er ontbrak saus. Bestelling geplaatst om tijd dat we pauze zouden hebben, komen ze het in eens 45 min eerder brengen, met excuses anders hebben we het straks te druk.. 2e keer dat de tijd van bestelling niet klopt, vorige keer was de bestelling niet klaar toen ik hem op wilde halen.. Voor ons geen broodje hier meer vandaan. 9/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet te vreten 9/3/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Héérlijk! 9/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uren gewacht op de broodjes, had zonder tomaatjes gevraagd zaten er wel op. Wel heerlijke broodjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten. 8/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde! broodje was klaar toen ik de bestelling kwam ophalen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om half twaalf twee broodjes besteld en twee uur later na 2 keer bellen de bezorging. Slecht telefonisch bereikbaar, koerier had teveel om te bezorgen. 8/11/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Broodje Ben 5 stars after 2385 reviews
Broodje Ben