Reviews


4 stars after 803 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/14/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst totaal niet tevreden! 3 stokbroodjes beenham besteld en normaal zit de ham en saus in bakjes en nu zat alles al op de broodjes dus we hadden 3 broodjes die doordrongen waren met vet! 10/7/2023
Dag Marsha dank voor de feedback. Hier is duidelijk iets niet goerd gegaan. Reageer even op deze mail dan komen we er zsm op terug!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk ruim belegde broodjes alles vers en goed kwaliteit.. goed aan de prijs maar wel het geld waard. 10/7/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd dik in orde en lekker! 10/2/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet klaar en ook nog niet gestart op geplande moment van afhalen. 9/30/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/21/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, rijkelijk belegd,altijd vers,en snel klaar 9/12/2023
Hoppa dank Ferry!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door 9/9/2023
Gaan we doen beloofd!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevuld, lekker broodje, op tijd klaar! 8/31/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim belegd broodje, op tijd klaar. 8/24/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was fenomenaal !!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Wow! Daar zijn we blij mee!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP 8/18/2023
DANK!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vertrouwd lekker en goed 8/17/2023
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere broodjes, maar jammer dat de avocadomayonaise niet meer is zoals voorheen. Nu vooral veel mayo en enkele losse stukjes avocado. 8/17/2023
Daar gaan we beter op letten! Want onze avocadomayo moet vol zitten met verse avocado.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk!! 8/15/2023
Dankjewel Tjitske!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Na (online) bestelling om 13.00 broodjes zouden de broodjes om 13.45 haar zijn om af te halen. Deze om 14.15 om 14.15. Personeel was super vriendelijk had met ze te doen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Dank voor je feedback en begrip Agnes. En excuus voor het wachten.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger belde dat er drinken gelekt was op een broodje en terug moest naar de zaak voor een nieuw broodje, top! De 4 sterren (en geen 5) is omdat het mij vaker gebeurd (en nu dus weer) dat er een stuk van mijn broodje zompig is… of dat nu aan de tonijn ligt of aan de citroendille-mayo, ik weet het niet…. maar jammer is het wel. De collega’s met ander beleg hoor ik er niet over… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Dank voor je review! We houden het in de gaten!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! De bestelling van 13 broodjes klopte, alles smaakte prima. Één tip: bij een grote bestelling is het handig als de nummers op de zakjes staan. Dat scheelt veel zoekwerk :) 8/11/2023
Dankjewel! Mocht je nu weer een keer een grotere bestelling hebben, vraag dan even in de opmerkingen om nummering. Dan doen we het graag voor je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Broodje was op zich lekker, maar helaas zat er wel tomaat op ondanks het verzoek of het zonder kon, en er zat ook geen ei op terwijl dat wel in de beschrijving stond This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een heerlijk broodje, we hebben er van genoten. 8/5/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden! Snel bezorgd (ca 20 min), goede kwaliteit broodjes. 8/5/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en super belegd. Was een grote bestelling maar alles stond perfect op tijd klaar. Vriendelijk personeel die mij hartelijk ontving toen ik mijn bestelling ging afhalen. 8/4/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Broodje 14 en 19 heerlijk en ruim belegd, broodje 55 mager belegd, mag wel wat meer op.Smaak goed. 8/3/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ze waren een broodje vergeten. deze zouden ze na brengen. hier een dik half uur op moeten wachten.. 7/28/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, ruim belegd broodje. Op tijd klaar, vriendelijk geholpen. 7/27/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het kiezen van de afhaallocatie op de website was verwarrend waardoor ik op de verkeerde locatie het broodje af ging halen. Gelukkig kon het overgezet worden naar die locatie en dat was een goede service! Jammer dat ze niet in de terborch wijk bezorgen, daar ligt zeker nog een kans met alle thuiswerkers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moest lang wachten bij het ophalen (25 min). Mensen die later kwamen en niet online besteld hadden kregen de broodjes eerder mee. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Daar gaan we beter op letten Freek!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Broodje Ben 5 stars after 6494 reviews
Broodje Ben