Reviews


4 stars after 850 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag credit card betalingen en factuur met de bevestigingsmail mee sturen. 1/19/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/22/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes waren goed maar de bestelling was niet op tijd klaar omdat er problemen waren met het internet. Mijn order was niet binnengekomen. 12/15/2023
Excuus alles ging mis die dag!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis het weghalen van ingrediënten op de website. Ook was het broodje minimaal belegd in vergelijking met vorige keren. 12/12/2023
Dank voor je review Sander. Eventuele aanpassingen aan je bestelling mag je de volgende keer vermelden bij de opmerkingen. Hopelijk beleggen we dan ook weer royaal zoals het hoort!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgende keer even de opmerking bij de bestelling ook lezen, verder smaakte het goed 12/6/2023
Doen we! Dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service! 11/24/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben altijd zeer tevreden echter dit keer is er totaal niet gekregen naar de opmerkingen regels, wat zeer vervelend kan zijn voor mensen met een allergie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/16/2023
Watskebeurt?
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel 11/11/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeerlijk 11/11/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/2/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mega rij voor de deur om 1145 uur en maar 2 vrouw personeel. Teleurstellend voor broodje Ben die dames werkten zich het schompes maar kregen de enorme rij niet kleiner. Met zoveel animo lijkt me meer personeel op zijn plaats. Voordat je het weet ben je slachtoffer van je eigen succes. 11/1/2023
Dank voor de feedback Albert. Wij willen dit natuurlijk ook liever niet. Voor klanten en onze medewerkers erg balen. We zullen er alles aan blijven doen om dit te voorkomen al zijn de broodjes ook gewoon te lekker. Dus kunnen we het risico op drukte nooit helemaal uitsluiten. Excuus voor het ongemak.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/14/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst totaal niet tevreden! 3 stokbroodjes beenham besteld en normaal zit de ham en saus in bakjes en nu zat alles al op de broodjes dus we hadden 3 broodjes die doordrongen waren met vet! 10/7/2023
Dag Marsha dank voor de feedback. Hier is duidelijk iets niet goerd gegaan. Reageer even op deze mail dan komen we er zsm op terug!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk ruim belegde broodjes alles vers en goed kwaliteit.. goed aan de prijs maar wel het geld waard. 10/7/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd dik in orde en lekker! 10/2/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet klaar en ook nog niet gestart op geplande moment van afhalen. 9/30/2023
Broodje Ben 5 stars after 7328 reviews
Broodje Ben