Reviews


4 stars after 313 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de 3e keer langer dan anderhalf uur moeten wachten. Vorige keer is beters schap beloofd, dus vandaag maar weer besteld, er was bezoek dus die wilde ik wel trakteren op een lekker broodje Om 12:31 bestelling gedaan. Om 13:39 gebeld voor een update, eten stond klaar maar was nog niet onderweg, kon geen indicatie krijgen wanneer ik het eten kon verwachten. 13:56 weer gebeld, bezorger was al 10 minuten onderweg (naar mijn huis is ip korter fietsen vanaf de Korreweg)... Uiteindelijk om 14:10 waren de broodjes er. Inmiddels bezoek al weg, en ikzelf al op de fiets klaar voor naar het werk te gaan.... Erg jammer, 9/21/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra ingrediënten vergeten… jammer. Verder prima broodjes! 9/20/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje zonder 2 ingrediënten besteld maar zaten er wel op. Geen ramp, hij was heerlijk! 9/15/2021
Sorry, in drukke tijden zien we wel eens iets over het hoofd. We zullen beter opletten!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alle honing mosterd saus zat door de hele zak heen dus er was geen saus meer over om over het broodje te doen. De jus d’orange dop was niet goed aangedraaid waardoor die ook had gelekt en bij het aannemen van de zak aan de deur vielen ze er al bijna onderuit. Ik snap dat het druk om maar dat moet niet betekenen dat de kwaliteit achteruit gaat.. Erg jammer want we bestellen graag bij jullie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Dank voor je review Mees. Dit is niet zoals het hoort. Als je even reageert via deze review proberen we het met je op te lossen.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker, maar ik heb wel eens een beter broodje gehad van Broodje Ben. Ik had ineens tomaat op mijn broodje bietencarpaccio. Daar heb ik niet naar gevraagd en het stond ook niet op de site dat het erbij zat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkaaaah This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Dank je Nick!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het stokbrood ossenworst was weer voortreffelijk. 9/7/2021
Mooi zo!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij opmerkingen gaven wij de volgende mededeling: 1 Vitello Tonato zonder pesto (ALLERGIE!) en geen rode ui Broodje Carpaccio zonder parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaat Echter zat er wel ui op het broodje Vitello Tonato die zonder ui en pesto moest maar op het andere broodje zat geen ui. Ook had het broodje carpaccio wel parmezaanse kaas en pijnboompitten. Verder was het wel heel lekker. Met vriendelijke groeten 9/7/2021
We hebben er wel een zooitje van gemaakt dus. Sorry! We gaan beter opletten!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2021
👍👍
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/6/2021
Dank voor je review. Fijn dat het heeft gesmaakt! Jammer dat je niet helemaal tevreden bent over onze service. Hopelijk doen we dat de volgende keer beter..
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten en goede service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Dank je Kim graag gedaan!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal hartstikke tevreden. Vandaag helaas wat minder, broodjes waren marginaal belegd en er was verwarring over ophalen/ bezorgen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Oei.. terwijl wij inderdaad van het royaal beleggen zijn. Weet niet wat hier is mis gegaan. Als je even reageert op deze review komen we er op terug!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekkere broodje 9/4/2021
Dank je Jonachan!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Dank voor je review! Fijn dat het goed was!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde 2 uur 9/3/2021
Dat gaan we de volgende beter doen... beloofd..
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Ai... wat ging er mis?
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes bezorgt gekregen van mn oude collega’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
😂😂
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nu 2e keer op rij dat bezorging 1,5 uur heeft geduurd. Los daarvan broodjes uitstekend zoals altijd. 8/28/2021
Sorry Robin. Op sommige momenten, en vooral de laatste weken, konden we de drukte even niet aan. We beloven beterschap.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, super menukaart! 8/27/2021
Wow!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas ontzettend lang moeten wachten op onze broodjes. 8/26/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers brood en goed belegd, zoals altijd! 8/26/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk broodje en goede/snelle service. 8/26/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Belachelijk lekker zoals altijd! 8/25/2021
Sorry...
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Dag Daan. Jammer dat je niet tevreden over onze service. Kunnen we nog iets voor je betekenen?
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Dank je Bé!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slecht! 8/20/2021
Oei Angela.. klinkt nait goud. Wat is er precies mis gegaan?
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thuiswerken en intussen genieten van mijn zo geliefde en aanbeden stokbroodje ossenworst. Klaargemaakt met een glimlach. (Hup FCG) 😉 8/20/2021
Hahaha laten we vooral blijven lachen Harry. P.S. het voetbal van FCU was om te janken. (Hup FCG)
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers en rijkelijk belegd broodje zoals altijd. Suggestie: een spaarprogramma voor trouwe klanten? 8/19/2021
Dank voor het compliment en de suggestie! Staat op onze agenda!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De website geeft aan dat de bestelling ongeveer 60 minuten duurt. “Dat gaat lukken” dacht ik. Na 60 minuten belt m’n vriendin toch even voor de zekerheid: “de bestelling ligt klaar, we wachten nog op een bezorger”. Weer 20 minuten later bel ik op hoe het zit: “Anderhalf uur wachten is echt normaal voor een dag als vandaag” is het eerste wat me verteld wordt, gevolgd door wat zoekwerk en: “De bestelling is net weg, maar er zaten nog 3 andere bestellingen bij”. Uiteindelijk heb ik de bestelling 110 minuten na plaatsing ontvangen. Als jullie dit echt verwachten moet je het gewoon op je site zetten want dit kan niet. M’n vriendin moest naar werk dus nu heb ik een broodje over. Oh, en dit alles zonder ook maar een enkele “sorry dat het wat langer duurde”, belachelijk. 8/19/2021
Da Remon. Lijkt er inderdaad op dat je de dupe bent geworden van de Keiweek drukte. Excuus. Als je even reageert via deze review zoeken we het uit en komen we er natuurlijk op terug!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes waren koud en de bezorger was te laat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Dank voor je review Ramon! Voor zover wij kunnen nagaan heb je geen warme broodjes besteld. Misschien wil je even reageren via deze review dan zoeken we het uit!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
heel vaak kan ik niet bestellen omdat jullie dan postcodes uit zetten, dit vind ik raar. maar als ik wel kan bestellen ben ik tevreden. 8/14/2021
Klopt Roelf. Sorry daarvoor. Omdat wachttijden soms te lang worden, moeten we af en toe ons bezorggebied verkleinen.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Naar mijn mening mag er ietsjes minder saus op de broodjes carpaccio, verder erg lekker als altijd! 8/12/2021
Dank voor de review Sanne. Als je het een volgende keer even bij de opmerkingen vermeld houden wij er (als het goed is) rekening mee!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had broodjes besteld via de website, in tegenstelling tot mijn twee eerdere bestellingen kon er op mijn adres niet meer bezorgd worden. Ben de broodjes gaan ophalen helaas was daar de bestelling niet klaar, ik kon gelukkig op mijn telefoon mijn bestelling laten zien. Ze hebben de broodjes direct voor mij gemaakt. De broodjes waren heerlijk! 8/12/2021
Klopt Anne! Sorry daarvoor. Omdat wachttijden soms te lang worden, moeten we af en toe ons bezorggebied verkleinen. Wel fijn dat het gesmaakt heeft!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers en rijkelijk belegd, zoals altijd! 8/12/2021
Fijn dat het weer smaakte!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meid, het was HEERLIJK. Ik vind Broodje Ben werkelijk ENIG! 8/11/2021
😂😂
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tijdige bezorging, prima belegd. 8/6/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers broodje, rijkelijk belegd! 8/5/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke broodjes 8/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Broodje Ben 5 stars after 1507 reviews
Broodje Ben