Reviews


5 stars after 35 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestelde een broodje met omelet. De omelet zat er alleen niet op.. jammer 4/9/2021
Dat is een beetje dom van ons... heb je hierover al contact met ons opgenomen? Zo niet zou je ons dan even willen mailen naar groningen@broodjeben.com ? Dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk broodje! Risicovol om ten onder te gaan aan succes (lange wachttijd: ondanks bestellen op time slots) 4/9/2021
Eens Tobias. We doen er alles aan om de service te verbeteren. Hou ons vooral scherp. En dank voor het compliment!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nieuwe website is een stuk minder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Betalen voor Ideal is ouderwets 4/9/2021
Dank voor je feedback! Gaan we zeker iets mee doen.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geld ook voor alle andere keren dat ik heb besteld! :D 4/8/2021
Niek you make our day!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/8/2021
😞😞
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Hoi Harry! Van trouwe klanten nemen we feedback natuurlijk helemaal serieus. Niet zo blij met nieuwe site?
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had broodje 43 besteld, maar kreeg een 44. Vanwege tijdgebrek ben ik niet terug gegaan. Jammer, volgende keer beter. De website is nog steeds deels Nederlands, deels Engels. 4/8/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet naar wens (karig belegd), na telefonisch contact is dit netjes opgelost door de medewerkster. Erg jammer dat je bestellingen niet telefonisch kan doorgeven, onhandig om online te moeten bestellen als je in de auto zit. 4/8/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Broodje werd beetje laat gebracht ivm mijn pauze niet voor 13.00 maar pas om 13.16 4/7/2021
Dank voor je feedback. Hoewel we erg ons best doen lukt het helaas niet altijd om exact de tijd aan te houden. Vervelend. Snappen we. Excuus.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijk 4/6/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2uur op de broodjes moeten wachten, terwijl er bij het bestellen stond: verwacht binnen 45 minuten. Ook de dame aan de telefoon was niet erg klantvriendelijk. Dit was voor ons de laatste keer broodje Ben. 4/5/2021
Dank voor je reactie. Dat is inderdaad wel erg lang, We gaan even uitzoeken waar het is mis gegaan. Zou je ons een mail willen sturen met je bestelnummer? Kijken we even hoe we dit kunnen oplossen. Mag naar groningen@broodjeben.com ! Alvast dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat moet ik zeggen...het was weer een heerlijk broodje. 4/3/2021
Niets aan toe te voegen! Dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker! Alleen 2 puntjes van opbouwende kritiek… 1) loop de bestelling nog eens helemaal bij langs om te checken of deze volledig klopt/compleet is en schrijf even met bijv. benzine stift op zakje/bakje wat waarin zit. Waren allemaal zeer tevreden! 4/2/2021
Dank voor je feedback Ruben! Mocht er binnenkort weer iets niet kloppen bel ons gerust! Mocht je nummers op de zakjes willen meldt dat dan even bij je opmerkingen. Doen we graag bij grotere bestellingen!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Iedereen smult ervan! Snelle service! 4/2/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nieuwe website is half Engels/half Nederlands. Broodje met gerookte zalm leek wel heel snel/met weinig aandacht gemaakt. 4/1/2021
Dank voor je feedback! We gaan even na hoe dat kan met twee talen. Heeft waarschijnlijk met instellingen te maken maar weet meer van broodjes. En klinkt alsof die van jou niet helemaal goed is aangekomen. We gaan dit intern even bespreken.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk belegde broodje. Zeer smaakvol. 4/1/2021
Dank je! Leuk om te horen!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker bezig, keep it up sexy mofos. 3/31/2021
We always try bro thnx
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 3/30/2021
:-)
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk belegde broodjes! Wel opmerkelijk dat er nu extra kosten zijn verbonden aan I-deal terwijl dat ook de enige betaaloptie is. Dat was vorige week nog niet. 3/30/2021
Dank voor je feedback en compliment Janneke. Het klopt dat wij deze kosten eerder nooit hebben doorberekend. Dit heeft te maken met de groei van de online bestellingen en afname/sluiting van de directe verkoop in onze winkels. Daarom berekenen wij nu een deel van de kosten door. Begrijp dat het ineens rauw op je dak valt. Excuus. Voor afhalen hebben wij de optie pinnen aan de deur toegevoegd.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes zijn elke keer weer goddelijk en tevens betaalbaar. Beste broodjeszaak van NL! 3/30/2021
Eens! Dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje was top, maar de nieuwe website is geen verbetering. 3/30/2021
Ai. That hurts. Maar we zijn er druk mee bezig de kinderziektes eruit te halen en de hele site nog wat op te leuken! Hold on!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en verzorgde service 3/30/2021
Dank je Laura!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeerlijke broodjes! Rijkelijk belegd. 3/29/2021
Wat goed om te horen! Precies waar we voor staan!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Broodje was heerlijk 3/29/2021
Dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Dit is een test review. Dus niet serieus nemen. Kus. Ben.
Broodje Ben BASIS 4 stars after 133 reviews
Broodje Ben BASIS