Reviews


4 stars after 493 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had vegetarisch broodje besteld maar kreeg met vlees 7/5/2022
Dag Marcel dank voor je review. Wat vervelend. Als je even reageert op dit bericht maken we het goed met je.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het zou nice zijn als je ook onder de 18eu kan bestellen dit weerhoud mij om te bestellen via jullie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Dag Ben. Goeie naam trouwens! Het minimale bestelbedrag voor bezorging is € 12,50!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de site een bezorgtijden van 35 minuten noemen en dan bijna 2 uur nodig hebben, omdat de bezorger “zoek” was….. niet echt goed te noemen. Broodjes waren wel erg lekker 7/1/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
The place was very busy. The order was overdue about 20 minutes. Would have loved to get a call or a text notifying me that the order was delayed. I gave a singular work-order note in the order comment field stating I would like an ingredient removed from the order. This did not happen. The rest of the experience was absolutely stunning. 6/24/2022
Excuse us for our service today Aron we lost control somewhere during the day. Hope we will do better next time.. But glad to hear the sandwiches were good!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes, super service! Ik raad jullie aan iedereen aan 😊 6/23/2022
Wat goeeeeeed!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het enige wat ik jammer vind, is dat een warm stokbroodje met salami en kaas niet te verkrijgen is.... beenham was ook heel lekker, maar salami / kaas heeft mijn voorkeur 6/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de stickers met broodjes nummer op de zakjes zijn een goed idee! 6/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top broodje! 6/18/2022
Ja die 30 is goed hè! Dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes zijn heerlijk. Maar bezorgkosten bij 60 euro aan broodjes vind ik niet correct. 6/17/2022
Goed om te horen dat het heeft gesmaakt dank je! Helaas kunnen we niets doen aan het doorberekenen van bezorgkosten. Afhalen is natuurlijk altijd wel een optie. Je kan dit ook online betsllen. Zetten wij het op de gewenste tijd voor je klaar!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, super snel bezorgd en een zeer vriendelijke bezorger! 6/15/2022
Ik bedoel maar.. dank je!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere broodjes! Oude kaas met pesto gehad vandaag, heerlijk! 6/1/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sla was bruin, niet zo netjes. Ook medewerker negeerde mijn begroeting bij binnenkomst. Verder heerlijk broodje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje jammer dat jullie glutenvrije broodjes zo klein zijn dat je eigenlijk 2 nodig hebt voor je lunch terwijl je wel 1,50 euro extra ervoor moet betalen. 5/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend broodje zoals altijd, op tijd klaar op te halen. 5/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ondanks bestelling via de app en ruime tijd, toch lange wachtijd bij aankomst bij broodje Ben 5/26/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles top, alleen jammer dat mijn opmerking in het opmerkingenveld niet was verwerkt in de bestelling. 5/20/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very tasty, good quality! Delivery was ready at the time agreed. 5/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Online eten besteld met het team voor donderdag koop avond om 16:15 , kom ik daar aan waren ze al gesloten.. Heel teleurstellend omdat je op de website het nog op de juiste tijd kon afhalen. De voorraad was ook op dus konden we ook niet meer geholpen worden.. Teleurstellend 5/13/2022
Dag Linde en Sacha. Hier is blijkbaar iets helemaal mis gegaan. We gaan dat uitzoeken. Als jullie even reageren via deze review lossen we het netjes op. Alvast dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hadden op vrijdag een bestelling gedaan en die zou om 12.15 klaar zijn. Dit werd uiteindelijk 12.45 Moesten dus een half uur wachten 5/9/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De lekkerste broodjes van de stad, wel duurde het wat langer met afhalen dan dat ik het besteld had. Het is te populair✅ 5/7/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat jullie niet bij kassanetnuus bezorgen. Omgeving Kardinge. Einde van de korreweg. Wij zijn vaak goed voor een grote bestelling à €50,00 per woensdag. 5/4/2022
Dag Michiel. Dank voor je bestelling en review. Helaas bezorgen wij door de drukte bij het afhalen niet meer vanaf de Korreweg. Onze excuses!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Rijk belegd broodje! Smaak was fantastisch. Service en klantvriendelijkheid was niet oké, volgens mij had meneer er weinig zin in vandaag... 4/21/2022
Fijn dat het gesmaakt heeft Maarten. Excuus namens onze collega. Zijn verkering was net uit.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd perfect! 4/13/2022
Thanks Menno!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een heerlijk broodje. Ontzettend goede broodjesmakers maar vooral die bezorgers maken m'n dag. Man wat is die ene met dat roodbruine haar een knapperd. 4/11/2022
Ja hè en hij is zo gewoon gebleven ondanks zijn natuurlijke schoonheid!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Watskebeurt?
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Van de 20 keer dat we hier besteld hebben, was er bij meer dan 5 bestellingen iets mis. Da's echt niet best. Hoe moeilijk kan het zijn om een bonnetje te lezen en aan de hand daarvan een bestelling te maken? Heel vaak mist er wel iets en moeten we terug (we halen altijd op). Ik snap dat het op vrijdagmiddag altijd erg druk is en hectisch kan zijn, maar als er structureel iets mis gaat moet je als onderneming je toch eens afvragen of je niet ergens een verbeterslag kunt maken in je proces. De kwaliteit van de broodjes is niks op aan te merken. Als ze compleet zijn, zitten ze altijd goed in elkaar. De bestelwebsite is ook gemaakt door een of andere stagiaire ofzo, maar dat is nou eenmaal de troep van CashDesk. 4/1/2022
Dank voor de uitgebreide feedback Rogier. Balen dat het een paar keer is mis gegaan. Als je even reageert via deze review komen we er nog even op terug per mail. Alvast dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo'n stokbroodje ossenworst is de perfecte invulling van de maag voor domibo-day. En ook nog eens vreselijk lekker. 3/26/2022
Hahaha dankjewel levensgenieter!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Speltbol was keihard Gebeld en aanbod gekregen dat volgende keer 1 broodje gratis is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Dag Marthijn. Dank voor je reactie. Balen dat er iets is mis gegaan maar gelukkig heeft onze collega het prima opgelost. Als je even reageert via deze review maken we dit in orde!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 3/12/2022
Bedoel maar.. Dank je Iris!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
sticker met inhoud van het zakje doet wonderen! als je 20 broodjes besteld, dan moet je eerst alles open maken voordat je het juiste broodje aan de besteller kunt uitdelen!!! 3/10/2022
Dank voor de feedback Alfred! Op verzoek doen wij dit hoor. Mocht je dus weer een keer willen bestellen vermeld dit dan even bij de opmerkingen. Komt het zeker goed!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Van een warm broodje miste het warme deel. Een ander broodje was met ander beleg dan besteld. 3/9/2022
Balen.. Excuus Marit. Als je even reageert via deze review komen we er nog op terug!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes altijd weer maakt niet uit hoe druk het is. Toppers! 3/8/2022
Dat is goed om te horen! Dankjewel Britt!!
Broodje Ben 5 stars after 3338 reviews
Broodje Ben