Reviews


4 stars after 618 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal is dit broodje met rode tapenade, maar deze was met groene pesto. Vond ik jammer want met tapenade was die veel lekkerder!!! 1/28/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Italiaanse bol gekregen terwijl ik extra betaald heb voor half stokbrood 1/28/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/21/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een ruim belegd en vers broodje, zoals altijd! 1/5/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde meer dan 2 uur, gebeld dat er geen jus d orange meer was prima dan maar een cola erbij. Vervolgens dit drinken vergeten + broodje parmaham besteld maar hier zat gewone ham op. Teleurgesteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Dit is inderdaad een teleurstelling, sorry hiervoor. Kun je ons een korte mail sturen (groningen@broodjeben.com)? Dan kunnen we een compensatie hiervoor bedenken.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat de verse jus niet echt zelf geperst is, smaakte erg chemisch 12/30/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker broodje! :) 12/29/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/28/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2.5 uur moeten wachten op de bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dat ik een vraag voor een beoordeling krijg voordat ik m’n broodjes heb ontvangen zegt denk ik al genoeg. Heeft 2,5 uur geduurd voordat het bezorgd is, zonder te melden dat er vertraging is. Dat kan netter. Broodjes waren zoals altijd wel heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Onze excuses! We hadden nogal wat problemen met kapotte ovens vandaag vandaar dat het erg lang duurde. Dit hadden we even moeten laten weten inderdaad. Gelukkig heeft het wel gesmaakt.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb het idee dat het beleg iets minder is dan voorheen, verder dikke prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
We gaan erop letten, dankjewel Nathaly!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkah 12/17/2022
Thanks Stijn!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima broodjes 12/15/2022
Thanks!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/15/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Moest best wel lang wachten voordat ik geholpen werd 12/14/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Door drukte was de bestelling niet op tijd klaar. Broodjes waren heerlijk!! 12/14/2022
Gelukkig heeft het gesmaakt. Nu alleen nog op tijd klaar zijn. Bedankt voor de review!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lange wachttijd door drukte. Broodjes waren erg lekker! 12/9/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als je je bestelling zoals gewoonlijk om half 10 al doet en je besteld voor 12.00 uur en je krijgt het pas om 13.15 uur, dan is dat helaas niet helemaal goed gegaan. Je belt er rond 12.30 uur achteraan en zeggen ze dat het er nu aankomt, we doen er wat drinken bij (3 blikjes voor 8 personen). Sorry, maar moet nu toch een keer zeggen dat dit zeer slecht is. Kwaliteit van de broodjes daargelaten. 12/9/2022
Hallo Arjan. Dit is inderdaad niet goed en wij snappen u reactie volkomen. Zou u contact met ons kunnen opnemen (Groningen@broodjeben.com)? Dan gaan wij even kijken naar een passende compensatie. Dank voor de review.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2022
Bedankt Herman!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wat mager belegd 11/26/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb 20 minuten in de winkel gewacht vanaf de tijd dat ik het kon ophalen. Op de website staan geen extra toevoegingen voor de broodjes. Kwaliteit wel goed 11/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele fijne zaak, zou alleen nog wel als volgende stap een apart stukje voor afhalen en een apart stukje voor bestelen kunnen hebben 11/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging netjes en op tijd gedaan, 5x ⭐️ Suggestie/ vraag: wij bestellen als afdeling best vaak bij jullie en ook best hoge bedragen…. Bij andere webwinkels is bezorgen gratis boven een bepaald bedrag. Kunnen jullie ook niet zoiets invoeren? 😃 11/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen, stond netjes klaar en lekkere broodjes. 11/14/2022
Het kan niet op dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bieten carpaccio was echt heel erg lekker! 11/10/2022
Leuk om te horen Bettina dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zat weer tomaat op.. niet de eerste keer helaas 11/8/2022
😒
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, keurig op tijd afgeleverd op de bouwplaats, Complimenten! 11/8/2022
Die complimenten geven we natuurlijk door aan de collega's Jan! Bedankt!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Heerlijk gegeten voor een kleine prijs! 10/29/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes voor een nette prijs 10/27/2022
Thanks J!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte bezorging, vriendelijke bezorger, top broodjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Broodje Ben 5 stars after 4467 reviews
Broodje Ben