Reviews


4 stars after 410 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks een uur van te voren bestellen toch nog bijna een kwartier moeten wachten tot de bestelling klaar was. Gaat wel van mijn lunchtijd af!! 1/21/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen…. Het broodje carpaccio zat er niet bij maar een broodje met iets van ham. Heel jammer voor degene die zich verheugd had op de carpaccio 1/20/2022
Oei Marja wat dom van ons. Als je even reageert via deze review beloof ik je een passende oplossing!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker makkelijk online bestellen. Dan in de lunchpauze heen wandelen en terug wandelen met een heerlijk broodje om te eten. Goed belegd en vers. 1/13/2022
😊😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers en goed gevuld broodje, en op tijd klaar. Zoals altijd. 1/13/2022
Weer bedankt Eric!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke verse broodjes !!heel makkelijk on line bestellen en betalen, een speciale afhaalbalie zou in corona tijd handig zijn. dan hoef je niet onnodig in de rij te staan !! verder dik tevreden. 1/11/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon zo doorgaan 1/6/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk belegde broodjes!! Wel lange wachttijd (een dik uur), dat duurt best lang als je honger hebt! 1/6/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en altijd lekker! 1/3/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker!! Alleen wel erg zout.. een paar collega's zijn er niet lekker van helaas.. 12/31/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn zo geliefde stokbroodje ossenworst was weer heerlijk. Het laatste van dit jaar. Fijne jaarwisseling en ‘ben’overgoten 2022. 12/29/2021
Fijne jaarwisseling en dank voor alle positieve energie afgelopen jaar Harry!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great quality and prepared for Take-Away on time 12/20/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super laat en er miste weer een aantal dingen 12/13/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke service, ook aan de telefoon. Website in de browser deed gek, maar op de telefoon werkte het prima. Leuk en lekker concept. Echt een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iedereen was tevreden! 12/10/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sla was oud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zou fijn zijn als bezorgen iets later kon 12/4/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ene keer echt beter dan de andere keer.. In het algemeen is broodje ben echt lekker! We merken wel echt veel verschil in de werknemer die het broodje maakt. Ene keer is ie rijkelijk belegd.. de andere x moet je zoeken naar (met name) de kerrie mayonaise (we hadden broodje kip, kerrie mango chutney).... Dit sausje maakt t broodje natuurlijk helemaal top... dus hoop dat daar wat aan gedaan kan worden! Voor de rest, ga zo door! 12/2/2021
Dank voor je review Theo! We hebben het inmiddels besproken met het team en we gaan zeker nog wel even door!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 12/1/2021
Mooi zo! Dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen en afhalen ging prima. Netjes optijd. Echter had ik opgegeven dat er op twee broodjes geen tomaat kon zitten en dat zat er wel op. Dat broodje kon dus weg. Wij bestellen elke vrijdag voor het hele bedrijf broodjes en meestal gaat dit wel goed maar iets te vaak niet, helaas. 11/29/2021
Dank voor je feedback Pleun. Excuus. Als je even reageert via deze review komen we er snel nog even op terug. Alvast dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas veel te laat klaar .de jongeman stond alleen te werken .slechte zaak tijdens het lunchuurtje .mijn parkeermeter liep helaas wel door. 11/23/2021
Dank voor je feedback! Het klopt dat we die dag onvoldoende collega's beschikbaar hadden. Het zijn lastige tijden. Excuus.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch broodje weer. Erg lekker en de beste bodem voor de vrijmibo. 11/19/2021
Hahaha! 🍻
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse broodjes, zalig belegd! Elke hap een genot, werkelijk waar! 11/17/2021
Wat leuk! Dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had pesto gekregen ipv truffelmayo 11/17/2021
Dag Judith. Als het goed is zit er zowel pesto als truffelmayo op.. what went wrong?
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De eerste keer besteld bij broodje Ben. Was bijzonder tevreden.!! Handige website, keurig op tijd klaar en gewoon een heerlijk belegd broodje.Top !! 11/16/2021
Goed om te horen Bert dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets te veel nietjes in de zakjes. De website/winkelmand is zeer matig als je meer dan 8 verschillende broodjes bestelt. Maar: broodjes heerlijk en snelheid/levering waren top. 11/15/2021
Dank voor je feedback!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duinkerkestraat was helaas gesloten hierdoor kwamen alle orders binnen bij een andere vestiging. Hierdoor duurde de bestelling ergggg lang en ook helaas nog wat vergeten bij de bestelling 11/12/2021
Klopt helemaal Marye. Excuus. Het liep die dag niet helemaal zoals we hoopten..
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Miste verschillende producten in de bestelling (bijv. de pijnboompitten en tomaat op 1 broodje) 11/10/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zaak! Elke keer weer heerlijk eten en snel klaar! 10/26/2021
Dank je Claudia!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er miste een broodje bij de bestelling, die ook niet later nabezorgd kon worden 10/22/2021
Oei dat is balen! Is het nog wel opgelost?
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iedere keer denk ik, ‘zo’n stokbroodje ossenworst kán niet lekkerder’. Vandaag toch weer gelukt. Man, man, man. Wat een verwennerij. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan. 10/20/2021
😂😂
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zat niet alles van de bestelling erbij. Smaak was verder goed, zoals ik gewend ben! 10/20/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker. 7 broodjes besteld en afgehaald. 10/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker belegd bij broodje ben. Merk alleen dat als je bestelt wanneer de winkel net open is je oud brood krijgt. Brood is niet zacht en brokkelt zo uit elkaar, en heeft geen lekkere bite 10/18/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar! 10/18/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Meer saus dan carpaccio. Niet van broodje Ben gewend 10/16/2021
Broodje Ben 5 stars after 2385 reviews
Broodje Ben