Reviews


4 stars after 836 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Italiaanse bol was zacht en niet knapperig. Dat was wel jammer. Belg prima 5/22/2024
Oeps.. Sorry Petra, denk dat ik jou bol net te vroeg uit de oven heb gehaald. Ga ik op letten de volgende keer!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, op tijd klaar, fijne website en vriendelijk personeel! 5/22/2024
Nou Nathalie, je laat Ben helemaal blozen. Bedankt voor je recensie!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smashed avocado niet online te bestellen 5/21/2024
Dat klopte inderdaad Hans, de avocado was op die dag dus dan worden broodjes op uitverkocht gezet. Maar zodra het binnen is zetten we het broodje weer aan en kan je er weer van genieten!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had online besteld voor afhaal, als je de winkel inloopt word je genegeerd en duurt het eeuwen voordat je kan zeggen dat je online besteld hebt. Bleek het allang klaar te zijn.. heb daar echt heel lang gewacht op niks, ze waren daarnaast ook nog vergeten drinken erbij te doen. Meer dan 2 personeelsleden voor zoveel bestellingen lijkt me echt wel noodzakelijk om in te plannen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Hooi Luanna, Vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten. We zullen dit bespreken met de collega's van de Korreweg. Mocht het nog niet opgelost zijn met het drinken kan je altijd even mailen naar groningen@broodjeben.com
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk en een goede kwaliteit/prijsverhouding 5/15/2024
Wat een compliment, dankjewel Ingrid. Je maakt Ben blij.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijkelijk belegd, op tijd klaar. 5/10/2024
Dankjewel Eric!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling stond op tijd klaar en de broodjes waren heerlijk! 5/1/2024
Super om te horen!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes zijn, zoals altijd, weer super lekker! Klantenservice ook top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Nou Frencis je maakt mijn dag weer helemaal goed! Dankjewel😌
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een halve tarwe stokbrood Tonijn Clubsandwich besteld bij de Korreweg in Groningen maar heb een Italiaanse bol gekregen. Maar had ik honger dus die smaakte ook goed ;) maar krijg nog wel € 2,- van jullie! haha 4/26/2024
Ooooh dat is niet de bedoeling.. gelukkig dat die smaakte maar dit moeten we natuurlijk even goedmaken met je. Als je wil mailen naar broodjebengroningen@gmail.com ga ik dat persoonlijk regelen!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onvriendelijke dame achter de balie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Onze excuses Jorryt hiervoor, we gaan dit benoemen bij de dame in kwestie! Volgende keer word je vrolijker ontvangen, dat belooft Ben!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel van de bestelling was vergeten. 2 Italiaanse bollen 1 stokbrood en 1 broodje gezond 4/12/2024
Jeetje Michiel, dit is inderdaad wel heel veel wat er vergeten is. Als je ons wil mailen naar broodjebengroningen@gmail.com zoek ik graag met je naar een passende oplossing!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Veel te zuinig met beleg, had broodje met kipsate en er zat nieteens kip op alleen satesaus This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Ai, dit is niet de bedoeling Rohan onze excuses! Ben gaat er weer beter op letten!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website om de bestelling te doen is niet gebruiksvriendelijk. 4/1/2024
Bedankt voor je feedback Jacqueline, als je meer zou willen uitbreiden hierover zou je ons altijd mogen mailen, dan ga ik er naar kijken!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
20 minuten langer moeten wachten dan de afgesproken afhaaltijd. Wel werd netjes excuus gemaakt voor het lange wachten. Broodje was lekker! 3/22/2024
Bedankt Ylona voor je review, fijn om te horen dat mijn collega zijn excuses heeft aangeboden en natuurlijk dat het broodje heeft gesmaakt!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij bestellen bijna elke week. Deze keer moesten wij drie kwartier wachten op onze bestelling. Hierdoor konden we de broodjes pas na onze dienst opeten en was het niet meer lekker. Alles helaas weggegooid. Graag zouden we de volgende keer hiervoor gecompenseerd worden. Is dit mogelijk? 3/22/2024
Hey Merel, oeps.. Balen dat jullie zo lang hebben moeten wachten. Hier ging duidelijk iets fout! Onze excuses, als je ons wil mailen (broodjebengroningen@gmail.com) kijk ik graag met je mee naar een oplossing!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Een van de broodjes was verkeerd 3/18/2024
Peter, onze excuses dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als dit gebeurd mag je ons altijd bellen en dan regelen we z.s.m. een nieuw broodje voor je of andere geschikte compensatie!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes waren ruim 20 minuten later klaar. 3/8/2024
Bedankt voor je recensie Lisa, en excuses dat je langer moest wachten dan aangegeven! Ben noemt het altijd al de freaky friday door de drukte, maar volgende keer proberen we ff te bellen!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 3/2/2024
Jij bent super Ba, Bedankt!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer in korte tijd een niet complete bestelling. 3/1/2024
Ai Geanne, Ben biedt zijn excuses aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Is het goed opgelost door mijn collega's aan de korreweg? Mail anders even, dan los ik het graag nog met je op!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke rijk belegde broodjes, Vriendelijke hulp, erg prima!! 2/26/2024
Dankjewel! Hier word Ben blij van!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes 2/22/2024
Dankjewel Jurgen, we doen ons best!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodje was net zo lekker als altijd. Service wat minder. Had in de ochtend besteld en aangegeven dat ik om 12 zou afhalen. Kom ik daar iets na 12, en wordt me verteld dat ze zo bij me komen. Vervolgens sta ik 10 minuten te wachten zonder dat er enige vorm van oogcontact wordt gemaakt en gaan ze door met alle bestellingen. Toen ik toch maar zelf aangaf dat ik enkel een broodje kwam afhalen werd ik pas geholpen en bleek mijn broodje al die tijd al klaar te liggen onder de toonbank. Kan wel wat efficiënter en klantvriendelijker wat mij betreft. 2/16/2024
Bedankt voor je recensie Michelle! We gaan dit weer meenemen en doorspelen aan onze collega's op de Korreweg. Maar natuurlijk fiijn om te horen dat de broodjes smaakte!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim belegd en op tijd klaar, uitstekend! 2/8/2024
Thanks Eric, dat horen we graag!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/2/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/2/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het maar een karig belegd broodje voor een dubbel broodje carpaccio. Ook hebben ze de opmerkingen niet gelezen waardoor 1 van de broodje niet goed was 1/22/2024
Vervelend om te horen! We gaan er weer even wat scherper op zijn. Bedankt voor het doorgeven!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, knapperig broodje. Lekker! 1/20/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geniaal als altijd 1/19/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag credit card betalingen en factuur met de bevestigingsmail mee sturen. 1/19/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2024
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/22/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2023
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
Broodje Ben 5 stars after 7040 reviews
Broodje Ben