Reviews


5 stars after 105 reviews
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Een broodje niet correct ontvangen. Jammer dat je altijd bezorgkosten en idealbetaalkosten betaald 5/19/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed 👍 5/18/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top ! 5/6/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima hoor, op koningsdag lag gewoon klaar, toppers die jongens 5/4/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes mochten wat meer / voller belegd zijn wel vond iedereen, verder heerlijk vers en optijd 4/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben 2 heerlijk verse broodjes gegeten. Super vers allemaal! 4/13/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website kan nog wat verbetering hebben m.b.t. de aantallen kunnen selecteren. Meer gebruiksvriendelijker. De rest, helemaal top! Vaak gebruik van gemaakt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere broodjes, optijd bezorgd. ga zo door. 3/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1e x besteld. En zeker niet de laatste x .super netjes op tijd .en smaakte heerlijk 3/3/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! 2/24/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goede broodjes 😁 2/24/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes via hun eigen site besteld en afgehaald. Zonder problemen werden 2 verschillende bestellingen bij elkaar gevoegd en alles stond ruim op tijd klaar. Vriendelijke heren achter de counter. 2/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! Voor herhaling vatbaar!!! 12/31/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes waren weer heerlijk😋 12/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekkere broodjes, vriendelijk personeel, en keurig op tijd. 12/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestel pagina werkt niet optimaal. aantallen bij werken heeft het moeite mee. 12/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! Echte aanrader , makkelijke site en gezellige mannen 12/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 12/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super broodjes weer en wat een service , had afhaal aangevinkt ipv bezorgen , zonder problemen en lekker optijd bezorgd !! toppers !! bedankt :) 12/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer keurig op tijd en zeer smakelijk. Bij broodje nr. 39 komt er geen uitklap menu, waardoor je niet je broodje kan kiezen. Gok dat er een bug in de website zit. 11/5/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kan niet meerdere aantallen aangeven bij bestelling. Moet ieder broodje opnieuw bestellen tot de gewenste aantallen 10/28/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed!! 10/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top zaak 10/22/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes 10/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling (13 broodjes) was helemaal compleet en de nummers stonden er op, wat erg handig was met uitdelen. Dankjewel! 10/15/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wel jammer dat je broodjes besteld en bij de winkel moet zien dat deze gesloten is raar dat dit niet op de site word weergeven nu een tijd moeten wachten en heb niks te eten 10/11/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes ze zijn goed en goed gevuld een aanbeveling 10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje parmaham oude kaas besteld, zat geen oude kaas op :( 9/27/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lunch gehad. 8/28/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een gezellige jongens!! De ontvangst en vrolijkheid maakt de eerste werkdag van de week minder erg! Toppertjes :-)! 8/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal top, alleen de prijs is wat hoog. 8/19/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
wat zuinig in het beleg, verder top als altijd 8/13/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! Levering keurig op tijd en de broodjes waren heerlijk! 8/12/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Soms moet je even wachten, maar dat is het wel waard. Lekkere broodjes en goed belegd !! 7/31/2021
Broodje Ben 5 stars after 3071 reviews
Broodje Ben