Reviews


5 stars after 256 reviews
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/19/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat je niet dingen er af kan bestellen of dat is totaal niet duidelijk 7/12/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger mag wel vaker komen 7/12/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Aangegeven binnen een uur bezorgen. Wachttijd was langer dan 1 uur 6/19/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger is niet vriendelijk, en ongeïnteresseerd in zijn werk. En de inhoud van het broodje lag er voor 50% naast in het zakje 6/7/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, verzorgd. 6/7/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/7/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk goedgelegd broodje. 6/6/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse broodjes! 5/30/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had deze keer een beetje pech met de carpaccio, er zaten wat harde taaie witte sliertjes in het vlees en het broodje was minder bedeeld met sla en de nootjes waren ook ver te zoeken. Was een geplet broodje. Jammer, kan gebeuren normaal ben ik beter gewend. Volgende keer beter. 5/23/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, goede service, wel prijzig maar wel erg lekker. 5/17/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling geleverd. 3x kaas gezond. kreeg 3x kaas ham!! Voor vegetarische en islamitische mensen is dit niet fijn, helaas 4/18/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd na bestelling en de broodjes zijn super lekker. 4/17/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prijzig, maar wat niet tegenwoordig. Verder erg positief. 4/6/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk online te bestellen. Prijs en kwaliteit van de broodjes prima en snelle bezorging. 3/13/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas toch een verloren tomaat op t broodje gevonden terwijl die er niet op hoorde. Ook een verdwaalde (dieren) haar tegengekomen tussen de sla.. Verder heerlijk gegeten, hele snelle bezorging en is het zeker het geld waard! 3/9/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/2/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! En een topteam! 3/1/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 2 uur gewacht voordat onze broodjes werden bezorgd. 2/9/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was goed van de beste man maar werd veelste laat bezorgt “13:50 terwijl het was besteld om 11:00” 2/9/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Drie kwartier later dan uiterlijke bezorgtijd. Neem niet zoveel bestellingen aan als je het niet voor kunt werken! 2/9/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had grillworst met kaas besteld, maar kreeg gewone grillworst. Ook lekker hoor maar niet wat ik had besteld :) 2/9/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dramatisch slechte bereikbaarheid en bezorgservice! Afhalen duurt welliswaar ook erg lang, maar bezorgen is niet te doen, 90 minuten te laat!!! Verder zijn de broodjes wel prima in orde. 2/2/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers brood en rijkelijk belegd. Keurig optijd klaar . 2/2/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2024
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben online een bestelling geplaatst en opgehaald. We konden hierbij aangeven dat we het over een half uur wilde ophalen, maar kregen vervolgens commentaar dat we met zo'n grote bestelling dit minimaal een uur van tevoren moeten bestellen. Het zou handig zijn als dit dan ook zo is ingebouwd in de website. Daarnaast heb ik tot nu toe altijd iets te horen gekregen over de hoeveelheid broodjes en hoe we dat anders moeten doen, voelt niet heel erg klantvriendelijk. Daarnaast hebben we ondertussen alle opties geprobeerd: Laten bezorgen (kwam 3 uur later), online bestellen en ophalen, in de zaak zelf bestellen en ophalen. Maar bij alle opties was het niet goed. 12/19/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg late bezorging en telefonisch niet bereikbaar voor een update. 12/14/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/14/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde iets te lang 12/13/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes werden om 11:55 bezorgd, aangegeven tijdsblok was 12:15-12:30. Was in dit geval geen probleem. Verder heerlijk gegeten voor een mooie prijs. 11/29/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes waren erg lekker zoals altijd bij Broodje Ben. Jammer genoeg was de bezorger wel aan de late kant. (Dit was wel op vrijdagmiddag maar toch vervelend als je met smart zit te wachten!) 11/17/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet duidelijk is wanneer er geen €2,- bezorgkosten worden berekend. 10/19/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima geregeld en erg lekker broodje ! 10/12/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 10/6/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery was way too late, sandwich was great! 9/14/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste broodjes ook, en ben is ook altijd super vrolijk als die bij ons onze pauze powerfood komt brengen, zoveel respect voor deze man ❤️ 8/16/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service :D 8/9/2023
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0647823496
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2023
Broodje Ben 5 stars after 7362 reviews
Broodje Ben