Reviews


5 stars after 87 reviews
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! Voor herhaling vatbaar!!! 12/31/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes waren weer heerlijk😋 12/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekkere broodjes, vriendelijk personeel, en keurig op tijd. 12/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestel pagina werkt niet optimaal. aantallen bij werken heeft het moeite mee. 12/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! Echte aanrader , makkelijke site en gezellige mannen 12/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 12/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super broodjes weer en wat een service , had afhaal aangevinkt ipv bezorgen , zonder problemen en lekker optijd bezorgd !! toppers !! bedankt :) 12/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer keurig op tijd en zeer smakelijk. Bij broodje nr. 39 komt er geen uitklap menu, waardoor je niet je broodje kan kiezen. Gok dat er een bug in de website zit. 11/5/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kan niet meerdere aantallen aangeven bij bestelling. Moet ieder broodje opnieuw bestellen tot de gewenste aantallen 10/28/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed!! 10/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top zaak 10/22/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes 10/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling (13 broodjes) was helemaal compleet en de nummers stonden er op, wat erg handig was met uitdelen. Dankjewel! 10/15/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wel jammer dat je broodjes besteld en bij de winkel moet zien dat deze gesloten is raar dat dit niet op de site word weergeven nu een tijd moeten wachten en heb niks te eten 10/11/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes ze zijn goed en goed gevuld een aanbeveling 10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje parmaham oude kaas besteld, zat geen oude kaas op :( 9/27/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lunch gehad. 8/28/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een gezellige jongens!! De ontvangst en vrolijkheid maakt de eerste werkdag van de week minder erg! Toppertjes :-)! 8/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal top, alleen de prijs is wat hoog. 8/19/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
wat zuinig in het beleg, verder top als altijd 8/13/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! Levering keurig op tijd en de broodjes waren heerlijk! 8/12/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Soms moet je even wachten, maar dat is het wel waard. Lekkere broodjes en goed belegd !! 7/31/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, op tijd, goed verzorgd. Jammer dat niet alle broodjes die in de brochure staan te bestellen zijn. Verder helemaal top en voor herhaling vatbaar. 7/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, super service! 7/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bezorger is een topper! 7/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Altijd alles vers en op tijd bezorgen👌👌 7/7/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer een super broodje en de bestelling was keurig op tijd klaar om op te halen:) Een aanrader!!! 6/18/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Onze locatie is moeilijk te vinden, als er een mogelijkheid was een opmerking te plaatsen bij bestellen via de website, had dat wat kunnen uitmaken. Dan had ik de route kunnen toelichten. Desalniettemin deed Broodje Ben alle moeite ons te vinden. Broodjes iets verlaat. 6/4/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Broodje Ben 5 stars after 2385 reviews
Broodje Ben