Reviews


5 stars after 155 reviews
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/28/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging heeft echt veel te lang geduurd, meer dan anderhalf uur. De tracker bleef aangeven dat er 12.14 uur zou worden bezorgd. Beetje raar om 12.40 uur... Op de website missen wij de mogelijkheid om per broodje ingrediënten uit te sluiten. Je kunt nu alleen wat toevoegen. 11/17/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en supersnelle service! 10/21/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/7/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6 sterren! Is gewoon goed eten. 9/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwaliteit was top. Wij zouden het heel fijn vinden als op het zakje het soort broodje geschreven wordt, dit omdat het dan voor zeven collega's is. 9/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absoluut ongeevenaard! 9/16/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top! 9/16/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vriendelijke mensen, lekkere broodjes, goedkoper dan andere zaken! 9/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima broodjes 9/1/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes voor de afdeling afgehaald. het tijdelijk parkeren voor je auto is lastig. broodjes waren zoals gewend weer TOP. Website kon ik de eerste tijd pas 1 uur na bestelling kiezen, ik was er eerder maar kon het pas 5 minuten voor die tijd afhalen. er waren mensen die zo hadden besteld en die waren eerder aan de beurt dus het online bestellen was GEEN voordeel hierin. 8/26/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwam 1 uur later. en graag als tip de nrs op de zak zetten. Is niet zo fris om elke zak open te maken met met mij vingers te kijken wat er op zit. Dat is graag een punt van aandacht. 8/26/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er is geen werkend telefoonnummer naar de zaak. Ook moesten wij meer dan anderhalf uur op het eten wachten terwijl de verwachting 50-60 minuten was. 8/26/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bestelling was er binnen 95minuten en verwachting was dat het binnen 60min zou zijn 8/25/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel slecht dat er na een duidelijke vermelding bij "vermelding klant" ik op mijn broodje pijnboompitten tegen kwam. Vanwege mijn allergie reageert mijn lichaam hier niet erg fijn op. Ik hoop dat hier de volgende keer beter op wordt gelet want erg prettig is het niet. 8/2/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes zijn altijd kraakvers en ruim belegd, bezorging altijd op tijd, vriendelijke bezorgers, Kortom; zeer tevreden klant. 7/27/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd weer een heerlijk broodje verzorgd👍 Was weer heerlijk 👌 7/22/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top :) 7/14/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! Zeker voor herhaling vatbaar. Website krijgt 3 sterren omdat mobiel een bestelling plaatsen herhaaldelijk niet ging. Bleef vragen iets in te vullen. Desktop werkte gelukkig wel 6/30/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Laat geleverd (veel later dan aangegeven), kwaliteit viel ook tegen, weinig vlees, broodjes stonden duidelijk al langer klaar (zacht enzo). 5/25/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Een broodje niet correct ontvangen. Jammer dat je altijd bezorgkosten en idealbetaalkosten betaald 5/19/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed 👍 5/18/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top ! 5/6/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima hoor, op koningsdag lag gewoon klaar, toppers die jongens 5/4/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes mochten wat meer / voller belegd zijn wel vond iedereen, verder heerlijk vers en optijd 4/15/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben 2 heerlijk verse broodjes gegeten. Super vers allemaal! 4/13/2022
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website kan nog wat verbetering hebben m.b.t. de aantallen kunnen selecteren. Meer gebruiksvriendelijker. De rest, helemaal top! Vaak gebruik van gemaakt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Broodje Ben 5 stars after 4200 reviews
Broodje Ben