Reviews


5 stars after 294 reviews
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een enkel broodje iets kariger belegd dan we gewend zijn van Ben, maar verder helemaal niets op aan te merken, helemaal prima! 7/2/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, snelle service vriendelijk personeel 6/30/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
we hebben nu 3 x een broodje tonijn besteld en nu 3 x een broodje rosbief ontvangen. Kan het zijn dat er iets mis gaat in de communicatie tussen bestelling en verwerking? 6/28/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij grote bestelling zou het best handig zijn als jullie de nummers op de zakjes kunnen schrijven. Ze waren overigens heerlink 6/27/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en een smaakvolle salade . Alles goed belegd . Was top👍 6/25/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2½uur moeten wachten. Erg lang! 6/25/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, precies op tijd bezorgd! Vriendelijke bezorger, voor herhaling vatbaar 6/24/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima belegd en altijd op tijd! 6/22/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling had allang opgehaald kunnen worden, maar de bestelling bleef staan op: wordt bereid. Ik ben op de gegeven tijd naar de winkel gegaan en bleek allang klaar te staan. Op de website bestellen daar is het blokje met iDeal betalen niet heel duidelijk. 6/17/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke broodjes! Super vers en een goed belegd. De bezorging was goed geregeld en erg vriendelijk. 6/17/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, ruim op tijd klaar. 6/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het glutenvrije broodje wordt goed verpakt. Alle broodjes zijn rijkelijk belegd en smaken heerlijk. Bestelling was vroeger dan verwacht. 6/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We are super satisfied, great service, great food and always on time! 6/15/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat we voor de zoveelste keer achter een bestelling aan hebben moeten bellen. Wederom was de bestelling niet compleet. Wel netjes opgelost en nabezorgd, dank daar voor! 6/10/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze redelijk grote bestelling zou met een uur bezorgd worden, maar was er al binnen een half uur. Altijd een meevaller. Zeker als je pas om 12.00 uur besteld. Top gedaan! 6/2/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd geleverd en de gebruikelijke top kwaliteit! 6/1/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer geweldig perfect op tijd en heerlijk! 5/31/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke broodjes, op tijd bezorgd. goede service. 5/31/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had een verzoek geplaatst in de opmerking, maar was niks mee gedaan 5/23/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het enige minpuntje is dat de tracker bleef steken op de voorbereiding. Er werd dus al aangebeld terwijl de website aangaf dat onze broodjes nog klaargemaakt werden. Voor de rest geen minpunten, alles is vers, lekker en heeft een goeie prijs-kwaliteitverhouding! 5/5/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes waren goed, maar de bestelde pringles waren niet geleverd. 5/3/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 4/26/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is de 1e keer in 10+ bestellingen, maar dit keer kregen we ipv een 'Italiaanse bol' een 'halve stokbrood wit' terwijl het correct op het bonnetje stond. Maar natuurlijk was het weer verrukkelijk zoals verwacht :D 4/22/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service, ik wilde een half uur voor bezorging nog 2 extra broodjes bij bestellen. Dit was geen probleem! Superfijn. Broodjes waren weer heerlijk! 4/15/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en goed kwaliteit 4/12/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd optijd geleverd en altijd heerlijk. 4/7/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje besteld met belegen kaas er extra bij (€1,25) maar deze zat er vervolgens niet op, maar wel voor betaald. Dat was jammer. 4/2/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker knapperig stokbrood en beleg. 4/1/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes zijn heerlijk, service helemaal top, prijs een beetje aan de hoge kant 4/1/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen minstens 1x per week broodjes op de zaak bij Broodje Ben. Er is gewoon niks beters als je s'middags een broodje wilt eten. Ze zijn altijd op tijd en voor kleine wijzigingen zoals geen mango extra rode uitjes doen ze ook niet moeilijk! Niet twijfelen maar bestellen!! 3/31/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn erg tevreden over de broodjes. Goed gebakken en goed belegd! Top! 3/30/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lange wachttijd voor bezorging. Ruim 1.5 / 2 uur 3/26/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere broodjes en ondanks onze grote bestelling (zo’n 50 broodjes) was het er op tijd! 3/25/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke Broodjes en goede service. 3/18/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde erg lang! Was wel erg lekker! Website moest ik heel vaak klikken omdat ik in een loop zat als ik wilde laten bezorgen. 3/18/2022
Broodje Ben 5 stars after 3338 reviews
Broodje Ben