Reviews


5 stars after 13 reviews
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het zou handig zijn als je aan de buitenkant kunt zien welk broodje er in de zak zit 4/8/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
goede lunch tegen een goede prijs. 4/7/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger had na het aanbellen, wat bij ons niet is afgegaan, ons 1 keer gebeld. Wij waren druk aan het schilderen en hebben deze gemist. Na 15 minuten zagen wij de gemiste oproep en belde ik terug. De bezorger was met broodjes en al weer terug in de winkel. Ik vind 1 keer bellen wel erg weinig moeite om gewoon de broodjes te bezorgen en eigenlijk geen service. Daarnaast vraag ik em af: wat als we niet hadden gebeld hadden, hadden jullie dan gewoon mijn geld gehouden zonder mij het product te leveren, dit vind ik erg klant onvriendelijk. Almetal, broodjes zijn later bezorgd en waren nog steeds prima, maar de bezorging laat echt te wensen over. 4/6/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd, hele lekkere broodjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes en handig dat ze direct voor de winkel digitaal kunnen worden besteld. Enige minpunt is de plastic zak waarin de broodjes verpakt worden. Die zou naar mijn mening echt vervangen moeten worden door papier. 3/30/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes Ben zijn altijd super lekker. Helaas waren nu de broodjes wat te lang gebakken. Kostte dus wat moeite om het weg te kauwen. Beleg was als altijd zalig. De €0,25 cent voor een iDeal betaling laat een nare nasmaak na. Ik snap nooit dat bedrijven dit doen. Je laatste indruk van een bedrijf is daarmee altijd slecht. Neem het gewoon op in je bedrijfskosten, je kan toch niet anders betalen. 3/30/2021
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker. 3/29/2021
X
Broodje Ben Utrecht Biltstraat Biltstraat 14 0307851236
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en heerlijke broodjes 3/29/2021
Broodje Ben BASIS 4 stars after 133 reviews
Broodje Ben BASIS