Reviews


5 stars after 73 reviews
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het werd iets eerder gebracht dan het aangegeven tijdslot. Gelukkig was ik op tijd thuis. Verder alles top en smaakt heerlijk! 7/12/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat jullie laten weten dat het later is doormiddel van een telefoontje. Helaas was er bij de extra betaalde bacon was vergeten. 7/12/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/6/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker en snel geleverd!! 6/22/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lunch besteld tbv werkoverleg, 8 tevreden collega's Echt een aanrader ! 6/14/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is de 3e keer dat ik bestel, maar ik heb gemerkt dat de zalm vaak zwart is aan de zijkant, wel opletten. 6/7/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super fijne service, broodjes zijn vers en altijd goed belegd! Kleine tip: het is leuk om als vaker bestellende klant eens een attentie of kortingscode te ontvangen! 5/30/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de opmerkingen een wijziging van de ingrediënten doorgegeven en dit is ook uitgevoerd. Top! 5/25/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
tussen mijn broodje carpaccio zaten veel zandkorrels waardoor het lekker knarsend eten was. Deze keer helaas niet tevreden over het broodje. De rest van de broodjes waren wel goed. 5/22/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed en zeer tevreden! Waren nog geen klant, binnen 5 minuten besteld en binnen uur bezorgd! Top service en kwaliteit. 5/13/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke goed belegde broodjes. Positief verrast! Enige wat jammer is, zijn de transactie kosten als je online besteld (ook bij afhalen) die ik niet heb als ik terplekke zou bestellen. 5/10/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Broodje filet wel Erg ruim Belegd. Niet lekker meer zo veel 5/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij vonden het allemaal helemaal niet lekker 5/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 4/24/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Supere lekkere broodjes, rijkelijk belegd. 4/17/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, goed belegde broodjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nu meerdere keren niet geleverd op de afgesproken tijd of zoals de website het aangaf. 4/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes 4/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 3/29/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijke site, ruime keus in belegde broodjes. Kwaliteit van de broodjes is ook erg goed, je merkt dat er gebruik word gemaakt van verse ingrediënten en dat de broodjes vers worden belegd. Ook de bezorgservice is super geregeld, elke keer word het voor de gestelde tijd bezorgd! Echt fantastisch! 3/21/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische broodjes, rijkelijk belegd en heerlijke kwaliteit. Echter ondanks mijn vroege bestelling, kwam de bestelling toch echt ruim te laat. Ik snap dat het druk kan zijn, maar beloof dan niet op tijd te leveren. Verder echt helemaal top! 3/14/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hele lekkere broodjes. Nu alleen wel twee keer besteld en twee keer niet de extra opties gekregen, die je wel aan kan kruisen op de website en voor betaald… 3/11/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes weer echte aanrader 3/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker, vers brood, heerlijk beleg , website werkt goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 2/21/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/20/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topbroodjes, genieten. En een goede service nadat de adresgegevens verkeerd door waren gekomen. Aanrader! 2/20/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te laat 12.30 - 12.45 kwam om 13.05 bel dan even. 2/16/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers broodje snel Geleverd en vriendelijke bezorger 2/12/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! 2/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bacon ontbrak aan het broodje geitenkaas. 2/6/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke broodjes en een super service 2/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en snel thuis gebracht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes prima belegd en keurig op tijd klaar om af te halen. Tot de volgende keer!! 1/26/2024
Broodje Ben 5 stars after 7328 reviews
Broodje Ben