Reviews


5 stars after 43 reviews
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Supere lekkere broodjes, rijkelijk belegd. 4/17/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, goed belegde broodjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nu meerdere keren niet geleverd op de afgesproken tijd of zoals de website het aangaf. 4/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes 4/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 3/29/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijke site, ruime keus in belegde broodjes. Kwaliteit van de broodjes is ook erg goed, je merkt dat er gebruik word gemaakt van verse ingrediënten en dat de broodjes vers worden belegd. Ook de bezorgservice is super geregeld, elke keer word het voor de gestelde tijd bezorgd! Echt fantastisch! 3/21/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische broodjes, rijkelijk belegd en heerlijke kwaliteit. Echter ondanks mijn vroege bestelling, kwam de bestelling toch echt ruim te laat. Ik snap dat het druk kan zijn, maar beloof dan niet op tijd te leveren. Verder echt helemaal top! 3/14/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hele lekkere broodjes. Nu alleen wel twee keer besteld en twee keer niet de extra opties gekregen, die je wel aan kan kruisen op de website en voor betaald… 3/11/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes weer echte aanrader 3/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker, vers brood, heerlijk beleg , website werkt goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 2/21/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/20/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topbroodjes, genieten. En een goede service nadat de adresgegevens verkeerd door waren gekomen. Aanrader! 2/20/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te laat 12.30 - 12.45 kwam om 13.05 bel dan even. 2/16/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers broodje snel Geleverd en vriendelijke bezorger 2/12/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! 2/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bacon ontbrak aan het broodje geitenkaas. 2/6/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke broodjes en een super service 2/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en snel thuis gebracht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes prima belegd en keurig op tijd klaar om af te halen. Tot de volgende keer!! 1/26/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes met goed en ruim beleg. Echt top. Voor herhaling vatbaar. Jammer dat je geen warme broodjes op de website kunt bestellen. Deze staan wel in de folder. 1/25/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel jammer dat we extra kaas besteld en betaald hebben maar dit niet op het broodje zat. Volgende keer proberen we het weer, want de broodjes waren SUPER!! 1/9/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers broodje goede kwaliteit. Netjes op tijd geleverd en duidelijke website. Top weer !!! 1/5/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd. Alle broodjes waren rijkelijk belegd en smaakte top. Tot volgende week! 1/3/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes stonden al klaar om mee te nemen en waren heerlijk 1/2/2024
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2023
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel pesto en weinig kaas. Website niet makkelijk om de broodjes te vinden. 12/21/2023
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker, goede kwaliteit, voldoende belegd en netjes bezorgd. 12/13/2023
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker. Voor herhaling vatbaar. 12/11/2023
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2023
Broodje Ben Houten Het Rond 33 06-29174683
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2023
Broodje Ben 5 stars after 6840 reviews
Broodje Ben