Reviews


4 stars after 23 reviews
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere verse broodjes. goed belegd! 4/12/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde broodje gekregen, contact formulier ingevuld niks gehoord:-( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Dag Michelle. Balen. Helaas hebben wij via contactformulier geen mail ontvangen met je melding. Zou je nog een keer willen mailen naar groningen@broodjeben.com? Zoeken we even uit wat er is is gegaan en hoor je nog van ons!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker broodje maar moesten wel bijna 2 uur wachten... 4/10/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes en de extra liefde werd zeker gewaardeerd :) 4/10/2021
😍😍
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was fantastisch, dank! 4/9/2021
Nee jullie bedankt!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben rond 11.30 uur een bestelling gedaan en kregen via de website het bericht dat het eten er om 13.28 uur zou zijn. Om 14.00 uur was het er nog niet. Gebeld en kreeg te horen dat bezorger onderweg zou zijn, terwijl website aan gaf dat ze het nog moesten bereiden. Na opnieuw een kwartier wachten, opnieuw gebeld.. kreeg weer te horen dat de bezorger onderweg was. Ik snap dat het druk kan zijn, maar zeg dat gewoon eerlijk in plaats van allerlei excuusjes. En als gelijk was gezegd dat we een extra uur moesten wachten, waren we nu niet zo geïrriteerd geweest. 4/9/2021
Dank voor je reactie. Dit is niet zoals het hoort. Wil je ons je bestelgegevens mailen naar groningen@broodjeben.com? Zoeken we het even uit! Alvast dank!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te dikke laag boter waardoor één broodje oneetbaar was. Bestelling kwam een uur later dan aangegeven aan. Website geeft als huidige status nog steeds aan dat de bestelling bereid wordt. Erg jammer. 4/9/2021
Dank voor je reactie. Balen dat er wat mis is gegaan. Wil je ons een mailtje sturen naar groningen@broodjeben.com? Zoeken we het even uit en komen we er natuurlijk op terug!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Twee uur moeten wachten op drie broodjes. Smaak was prima, maar na twee uur wachten smaakt alles prima. Hierdoor prive en zakelijk geen orders meer van ons. 4/9/2021
Dat is inderdaad wel heel lang. Het klopt dat we in de spits vanmiddag flink wat vertraging hadden en dat is knap vervelend. Excuus.
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld om 11.54 en het is nu 14.12 en nog geen broodje gezien gebeld was onderweg weet niet waarheen . 4/8/2021
Dank voor je reactie. Excuus. Fijn dat het inmiddels is opgelost.
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb onze broodjes om 11.50 uur besteld en pas om 14.15 uur gekregen. In de tussentijd heb ik er nog achter aan moeten bellen, wat niet heeft geholpen. De bezorgmedewerker kwam vervolgens niet erg geïnteresseerd over toen ik er iets van zei. Het brood was nogal droog. 4/8/2021
Dank voor je reactie! Het klopt dat er woensdag nogal wat problemen zijn geweest in de bezorging. Wil je ons even een mail sturen naar groningen@broodjeben.com? Zoeken we het even uit en komen we erop terug!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te laat bezorgd. Meerdere keren gebeld, er werd niet opgenomen en zelfs weggedrukt. 4/7/2021
Dank voor je reactie. Balen dat er blijkbaar iets goed mis is gegaan. Zou je ons een mail willen sturen met je bestelnummer? Zoeken we het even uit en hoor je nog wat terug natuurlijk!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse broodjes. Jammer dat afhalen niet mogelijk was en er verplicht ben dan bezorgkosten te betalen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Dank voor je feedback! Helaas is afhalen alleen mogelijk aan de Korreweg...
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals verwacht: Prima! Vermoedelijk was de oude kaas op en kreeg ik belegen kaas, volgende keer beter. 4/2/2021
Oei daar is dan iets niet helemaal goed gegaan. Excuus!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, goedkope lunch, alleen wat weinig stoofpeer op mijn broodje 4/1/2021
Dat gaan we dan de volgende keer beter doen. Dank voor je feedback!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Warme broodje was koud 4/1/2021
Dat is vervelend om te horen. Zou je ons een mail willen sturen met je bestelgegevens naar groningen@broodjeben.com? Zoeken we even uit wat er is mis gegaan. Alvast dank!
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Broodje Ben Duinkerkstraat 06-21672909
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2021
Broodje Ben BASIS 4 stars after 133 reviews
Broodje Ben BASIS